2018年4月30日 星期一

再見茶漬同咖啡漬|黑人牙膏全亮白極緻牙膏

咖啡同茶向來都係小妹杯中物,日飲夜飲總會帶來茶漬同咖啡漬...

每次笑同講野都會因為茶漬同咖啡漬令自己要收收埋埋,唔夠膽盡情開口!


今次小妹就要為牙齒打扮一下~

收到來自黑人牙膏嘅首創美容級Q10全亮白極緻牙膏(沁爽薄荷味)就剛剛好啦!


Darlie Supreme 全亮白牙膏注入SWA、3倍黑人皇牌美白因子及抗氧化CoQ10,為牙齒防護同時進擊。


全亮白牙膏一方面可以形成高密度保護層,令牙齒不易上色。另一方面可以分解頑固牙漬,重塑牙齒亮白,改善色澤不均。


藍色牙膏感覺冰涼,只需一粒大豆的份量就已經足夠,而會越刷越多泡泡。

全亮白牙膏和一般美白牙膏不一樣,沒有似磨砂感覺,不會令牙齒法瑯質受破壞。


擦完牙,牙齒微微白了,Keep住日日用,明顯茶漬同咖啡無咁易上色。

牙齒慢慢一步一步變白。

想了解更多黑人牙膏產品,可以Click入 Darlie Hong Kong Facebook

文章介紹為個人喜好及用後心得,不同人士各有喜好,體質亦各有不同~


是次產品及成分資料由品牌提供

小妹仲有其他Blog,FB PageIG,歡迎大家去睇~