2015年6月22日 星期一

瞬效亮白同背心印ByeBye-Vaseline瞬效亮白修護潤膚露

一到夏天背心又點少得呀?!但經常係戶外跳跳紮紮嘅小妹唔多唔少都係身上留下不少背心烙印,兩截色令小妹去Party着起Top Dress都有一道道曬印,真係好醜怪。

好彩小妹早前收到Vaseline亮白修護肌膚系列嘅全新產品-瞬效亮白修護潤膚露,令小妹唔再為兩截色、曬印頭痛啦!


正所謂「一白遮三醜」,嫩白肌膚好多時可以為肌膚遮蓋不少瑕疵,而Vaseline今個夏天作出了一個突破性的即時亮白體驗!


細細睇產品介紹,原來全新Vaseline瞬效亮白修護潤膚露從過往經典嘅Jelly中提取修護微因子,再加上微亮白因子,令肌膚可以一抹後膚色亮度即時提升,同時能為肌膚保濕及進行修護,但又能清爽不黏膩。

小妹見到一篤 黑也即時變得亮白,當然要馬上一試啦!


一按就擠出粉紅色潤膚露,仲散發出陣陣香氣,小妹都幾喜歡依個味道,So Nice~


輕輕一推就可以將潤膚露推開,而感覺清爽不笠膩,就算夏天塗上亦不會有黏笠笠感覺。
而且在戶外時亦不會出油,夏天要潤膚露真去的是不錯的選擇。
潤膚露感覺輕盈,皮膚可以迅速吸收,就算早上出門塗,都只需花上一分鐘時間。

小妹分別係手同腳都試過產品,一齊睇下個效果...


左面是塗上潤膚露,而右面當然是沒有塗上。

明顯見到塗上後的皮膚好像打了一層粉底一樣,膚色亮白,連手錶手鏈印都可以一一蓋過。

同樣左面是塗上潤膚露,而右面是沒有塗上。

在腳上都同樣令膚色亮白,只要薄薄塗上一層即可以。

夏天有Vaseline瞬效亮白修護潤膚露唔再怕曬成兩截色,曬完都可以着吊帶同Top Dress啦!

依家萬寧都已經有得賣啦!一枝350ml都只係$49.9,小妹用完後都回購。想同小妹一樣可以試到就快D去買啦!

想知更多Vaseline產品可以Click入--> Vaseline HK Facebook


文章介紹為個人喜好及用後心得,不同人士各有喜好,體質亦各有不同~

是次產品由Vaseline提供,文中產品成分由品牌提供。

希望大家會鍾意小妹分享,小妹仲有其他Blog,FB PageIG,歡迎大家去睇~

Blogspot | TheZtyle | Glamablog | BE | iTrial | F&B | Weshare | Elle | Pixnet | Openrice